Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Xarim Aresté

Música i poesia

  • 16
    Mecenes
  • 113.26
    mensuals
  • 4400.07
    total
La font
A la font, l'aigua brota en un infinit fractal de moviment on mai cap gota és la mateixa. La font és imprevisible en la seva transparència i és aquesta frescor la seva major virtut. Però cada mol·lècula d'aigua que plora de goig el manantial té la seva pròpia història i cada raig, el seu camí. 
Des d'aquesta font doncs, regalimaré bocins inèdits de la meu passat. Però sempre serà el mut i subtil espontani qui li donarà  forma als dibuixos majestuosos que es van escolpint, màgica i efímerament, en l'aigua. 
Aquesta font raja lliure, en definitiva. Compartiré aquí coses que vagi trobant en el meu desordenat calaix i us faré partíceps també de tot allò que em vagi sorgint en l'ingovernable present. 
3,33 € mensuals
El delta
Tota la font sencera passa pel delta, delicada terra ferma entre dos aigües, on podem dansar descalços. 
Aquí, per exemple, cantaré cançons però també podreu unir-vos a les meves meditacions guitarrístiques. Aprofitaré per a mostrar-vos la sonoritat de les diferents guitarres que vaig tinguent a ma i ens relaxarem junts amb els seus sincers i lliures ressonars. 
Al delta però, s'hi pot arribar tant per terra com per mar. Així que no serà extrany si de tant en tant ens topem amb navegants o transeunts inesperats que ens abracin enmig del viatge. 


Això que vaig escriure aquí a dalt és el que vaig dir que faria però al final no ho he acabat fent mai... Els que són en aquest delta simplement han rebut el doble de cançons que els que són a la font. Però potser algun dia faig això de les meditacions guitarrístiques. De fet m'havia oblidat totalment d'aquesta idea. 

7,77 € mensuals
La mar
La mar és lliure i només la lluna pot fer-la entrar en raó. 
Tant la font com el delta es banyen en ella. 
Si us voleu subermgir en aquesta aigua i aposteu per la blavetat del meu planeta, us faré arribar una litografia signada.
Aquest serà el meu simbòlic agraïment a tots aquells que, de manera tan generosa, recolzin els meus futurs projectes. 
Gràcies.
22,22 € mensuals
La pluja
Alabada sigui la pluja donadora de vida. Gràcies per alimentar el meu caudal. La vostra aigua preciosa fa que el curs no s'acabi mai. 
M'esforçaré per nodrir les arrels de la terra de la millor manera que pugui. No tinc paraules. 
55,55 € mensuals